Stepkasse test: De 12 beste stepkassene (mai 2024)

Rangeringer i denne testen er et resultat av våres brukere sine omtaler. Likevel inneholder artikkelen annonselenker. Vi kan tjene penger om du klikker på en lenke til en nettbutikk, eller dersom du velger å kjøpe produktet hos noen av nettbutikkene vi lister. Klikk her for å lese mer om hvordan vi finansierer nettsiden og gjennomfører tester. Du er også velkommen til å gi oss din tilbakemelding her.

Liste over 14 stepkasser, rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste stepkasse per mai 2024 i følge furbrukeren her.

Slik kårer vi beste stepkasse

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 14 stepkasser som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste stepkasse i nåtid.

Reebok Mini Step er designet med en sklisikker overflate for å sikre din sikkerhet mens du trener. Den er perfekt for de som ønsker å tone kroppen sin og komme i form. Trinnbrettet fra Reebok passer for styrke, toning, plyo og aerobic trening. Den er robust, stabil og designet for kommersiell bruk, samtidig som den har den perfekte størrelsen for hjemmet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports Step er et step-up-brett som er 107 cm langt og kan stilles inn i tre forskjellige høyder for å justere vanskelighetsgraden under treningen. Den har en lastekapasitet på 200 kg og tre forskjellige høyder: 10 cm, 15 cm og 20 cm. Laget av materialer av høy kvalitet, vil dette trinnbrettet vare lenge og passer for alle aldre.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports Stepboard er det perfekte supplement til ditt hjemmetreningsrom. Den har en trinnflate på 68x28cm og veier kun 2,6 kg, så den er lett å ta med overalt. Gorilla Sports Stepboard er stabilt og har anti-skli knotter på føttene, slik at du kan være sikker på at det ikke sklir eller glir mens du bruker det. Den har også høydejusterbare ben, så

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports Step er en fin måte å få opp pulsen og jobbe med kondisjonstreningen. Den er justerbar i tre forskjellige høyder, slik at du kan bruke den til alle treningsnivåer. Det mindre trinnet er perfekt for de som ønsker å jobbe med balansen eller ha trange plasser i hjemmet.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Gorilla Sports Step er det perfekte tilbehøret for hjemmetreningsstudioet ditt. Med den kan du gjøre en rekke øvelser og treningsøkter for å holde deg i form og sunn. Den er enkel å montere, og du kan justere høyden for å trene leggene, quads, setemuskler, hamstrings, kjernen, ryggen og mer. Step-up brettet er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke og vil vare lenge.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Reebok Delta Reebok Step. Et trinnbrett for treningsrutinen din, med en gummibelagt topp for godt fotfeste under trening. Dette trinnbrettet kan justeres i tre forskjellige høyder 15-20-25 cm. Reebok Aerobic Step er ideell for gruppetrening for å utføre et bredt spekter av grunnleggende ting og mer.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Ecobody Ecobody Step er et robust og interaktivt dashbord for trinn- og hoppøvelser for å utvikle utholdenhet, muskelkondisjon og koordinasjon. Høyden kan justeres med forlengelsesstykker i forskjellige lengder, som følger med i pakken. Dashbordet inkluderer en timer, slik at du kan spore fremgangen din i treningen.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Få det beste fra to verdener med Gymsticks Aerobic Stepboard. Den er perfekt for styrketrening og kondisjonstrening. Trinnbrettet gir deg mer intensitet og utfordring i treningsøktene og kan justeres i tre forskjellige høyder (12, 17 og 22 cm). Egnet for hjemmebruk og leveres med livstidsgaranti.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Tren som aldri før med Gymsticks Pro Step-Up Block. Det er en solid, sklisikker kloss som gjør det lettere å utføre knebøy, utfall og andre øvelser. Denne blokken er laget av kraftige materialer og har en gummibelagt plattform for å forhindre sklir. Den er perfekt for hjemmebruk eller kommersiell bruk.

Se beste pris
Dagens beste pris: training365.no

Hvor hjelpsom var testen?

Velg antall smilefjes og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger 0

Vær førstemann!

Sportogtrening
Logo